Daar gaan ze.

Kleine kinderen worden groot, en snel ook. Voor je het weet zijn ze klaar op de middelbare school en studeren ze verder in een andere stad. Een sprong van jewelste, zeker als ze op kot gaan!

Op kot gaan studeren leverde vroeger ook altijd een enorme verhuis op. De koffer van de auto was standaard volgestouwd met een hoop elektro: een beeldbuisTV, een desktop met muis, een toetsenbord en een serieus scherm, een hoop kabels, een heuse stereo-installatie met een arsenaal aan CD’s,… Oja, en vergeet die matras, zetel en microgolf ook alsjeblieft niet.

Door de evolutie van technologie neemt het deel elektro nu een minimum aan plaats in. Alles past tegenwoordig in één rugzak: een laptop, speakers, kabeltjes, een tablet, …  Alles is klein en compact. Geen gedoe meer dus met het versjouwen van groot elektronisch materiaal!

Wanneer je student uit huis vertrekt betekent dat ook dat er weer wat extra ruimte vrijkomt voor jezelf.  Een ideaal moment om het huis weer naar je hand te zetten en er een oase van rust te creëren. Geen rommel meer op tafel, geen tablets en opladers meer in de zetel en geen stapeltjes was overal! 

Rust in huis zorgt ook voor rust in het hoofd.  Ideaal voor studenten in de blok die thuis komen studeren.

Tijd om orde te scheppen; schuif alle rommel aan de kant en breng al het oud elektro naar het RecyclagePunt of de Kringwinkel. Daarna kan je met een boekje in de zetel genieten van de herwonnen me-time, zalig!

esc