Dank je elektrisch sporttoestel door het correct af te danken.

Je favoriet elektrisch sporttoestel heeft je doen afzien. Wees mild en dank het correct af.

Uren heeft je favoriet elektrisch sporttoestel op je spieren en zenuwen gewerkt. Een liefde-haatverhouding die kan tellen. Maar na lange tijd trouwe dienst komt er een moment dat het toestel bezwijkt en dat jij over het lot beschikt. Wees mild en dank het correct af. Breng het naar het containerpark, de sportzaak of de Kringwinkel.

Toestel stuk?

Je oude elektrische sporttoestellen die je niet meer gebruikt, horen niet thuis in je garage of op zolder. Geef ze liever een nieuwe toekomst en breng ze naar het containerpark om te recycleren. Recupel geeft je toestellen een tweede leven als grondstof voor nieuwe toestellen.

Met je kapotte elektrische sporttoestellen ben je ook welkom in je sportzaak bij aankoop van een nieuw gelijkaardig exemplaar. Je winkelier is wettelijk verplicht om de afgedankte toestellen te aanvaarden die klanten terugbrengen. Download hier (iOs en Android) de gratis Recycle!-app en zoek een sportzaak.

Apparaat werkt nog?

Gooi je niet graag iets weg dat nog functioneert? Prima. Deponeer het dan niet in het containerpark, maar schenk het aan een vriend, een familielid of de Kringwinkel. Een kleine geste waarmee je iemand anders een groot plezier doet. Of waarom verkoop je het niet voor een prikje op een rommelmarkt?

Hoe wordt je oud elektrisch sporttoestel gerecycleerd? Ontdek het in volgend filmpje.

 

esc