Pimp je tuin!

Niets zo leuk als heerlijk genieten op je terras van het prachtige zomerweer. Verfrissende ijsjes, lekkere drankjes, de warme zomerzon en een cosy chillplekje in de tuin, wat wil een mens nog meer?

De Kringwinkel is niet alleen een plaats waar je je oud elektro kwijt kan maar ook een plaats waar je superleuke koopjes kan doen.  Tof meubilair, fleurige bloempotjes,  mooie armaturen en nog veel meer! Dit terras werd omgetoverd tot een retro oase van rust!

Beginnen bij het begin! Ruim je tuin op, verzamel alle overbodig of kapot tuinmateriaal zoals een elektrische heggenschaar, grasmachine of graskantmaaier en breng het naar het Recyclagepark in je buurt. Rij het gras af en veeg het terras proper. Zo, nu heb je een blank canvas waarmee je aan de slag kan!  Daarna is het tijd om schatten te jagen in de Kringwinkel. 

 

Zo, wat oude kaders en een lampje aan de draad, legde bloemenstofjes over de zetels, extra kussentjes in de zetels, een plezierig tapijtje, een leuke punchbowl (die heel misschien eigenlijk een visbokaal was), leuke bloempotjes en een rood-wit gestreept parasolletje zorgen voor een instant cosygevoel. 

Kriebelt het ook bij jou?  Ga dan langs bij de dichtsbijzijnde Kringwinkel om zelf schatten te gaan jagen. En ondertussen kan je er je oud elektro afzetten, handig toch? ;-)

esc