Scoor met jouw oud elektro!

De voetbalgekte van het WK krijgt weer een plekje in ons dagdagelijkse leven. Supporter of niet, het WK is begonnen en dat zal je geweten hebben!

Hoe beleef jij het WK?

Ben jij een diehard supporter of niet zo’n ontzettend grote voetbalfan?  Kijk jij samen met je familie op groot scherm, met je vrienden op café, of liever op je gemak thuis?  Of je supportert voor onze Rode Duivels, Engeland of Marokko maakt voor ons allemaal niet uit, zolang je maar met volle teugen geniet van het heerlijke groepsgevoel en de spannende matchen. 

Een nieuwe TV?

Wist je trouwens dat tijdens het WK de verkoop van nieuwe televisietoestellen aanzienlijk stijgt?  In menig woonkamers wordt de oude televisie vervangen door een nieuw en beter exemplaar om op en top te kunnen genieten van het voetbal. 

Jij kan ook scoren tijdens dit WK, maar dan met je oud elektro!  Breng jouw oud toestel binnen in een RecyclagePark of een Kringwinkel in je buurt. Je Kringwinkel maakt er iemand anders gelukkig mee of indien het helemaal stuk is, geven wij het een tweede leven. 

 

esc