Eléonore

Wat doe je bij Recupel? 
"
Ik ben Legal Advisor bij de juridische dienst van Recupel. Alle contracten komen op mijn bureau terecht en ik geef mijn collega’s het nodige juridische advies. Ik volg ook de veranderende wetgeving, als die een impact heeft op onze activiteiten.  Mijn parcours bij Recupel startte in 2016, toen ik aan de slag ging als externe controleur. Na enkele jaren kreeg ik de kans om mijn job als externe controleur te combineren met een rol binnen de juridische dienst waar ik nu voltijds als juriste werk."

Waarom heb je voor Recupel gekozen?
"Recupel leek mij een leuk bedrijf met een familiale sfeer en met een zeer belangrijke missie binnen de recyclagewereld. Dat sprak mij absoluut aan. En het feit dat ik dichtbij woonde, was enkel maar een bonus!"

Hoe ziet een Recupel dag er voor jou uit? 
"Mijn dag begint met het doorlopen van mijn mailbox. In functie van de verschillende prioriteiten start ik vervolgens met het opmaken of overlopen van een contract, of met het beantwoorden van een juridische vraag die bijvoorbeeld naar onze customer service werd gestuurd. We werken vaak met strakke deadlines binnen ons departement, wat af en toe voor spannende dagen kan zorgen."

Wat is je favoriete elektrotoestel dat je thuis vaak gebruikt?
"Mijn voetenverwarmer! Klinkt raar, I know, maar het is een echte ‘life-saver’ tijdens de winter. Vooral als je zoals ik snel last hebt van koude voeten. Buitenshuis heb ik dan weer een andere favoriet: mijn elektrische step waar ik overal mee naartoe kan."

Nokia 3210 of de nieuwste smartphone? 
"Nokia 3210 because less is more!"

Welke bekende medemens zou jij graag als collega hebben? 
"Een humorist als Alex Agnew of Blanche Gardin zou fijn zijn. Ik hou van humor in het algemeen en meer nog van de specifieke stijl die ze beide hebben!"

Als je een lunch moet voorzien voor je Recupel collega’s, wat zouden we dan eten? 
"Frietjes, frietjes en… frietjes! Hoewel ik eigenlijk meer bekend ben voor het organiseren van de pizza-lunches die we af en toe op kantoor doen."

Heb je geheime talenten, die wij nog niet ontdekt hebben? 
"Ik ben een open boek, dus veel geheime talenten zal je van mij niet meer leren, vrees ik… Ik kan typen zonder ooit nog naar het toetsenbord te hoeven kijken, telt dat? Spannend is het niet maar praktisch zeker wel."

esc