EXTERNE CONTROLEUR / ADVISEUR

Heb je een universitaire achtergrond en ben je op zoek naar een zinvolle, toekomstgerichte job?

Ben je cijfermatig en communicatief sterk en werk je graag afwisselend op kantoor en op de baan?

Draag bij aan de verdere uitbouw van de circulaire economie als m/v Externe Controleur / Adviseur bij Recupel.

Werken aan een duurzame wereld is een uitdaging die niet alleen de nodige maatschappelijke consensus vraagt, maar ook en vooral actieve denkers en doeners. Overtuigde, respectvolle en efficiënte professionals zoals je die vindt bij Recupel, de Europese marktleider in het verzamelen en verwerken van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur. Stuk voor stuk medewerkers met een hands-on mentaliteit die ook uitdagende projecten snel en oplossingsgericht aanpakken. Wie weet worden dit wel jouw toekomstige collega’s. Leer hen gerust al wat beter kennen via onze website.

Wil je, net zoals zij, je talent, je kennis en je enthousiasme ten dienste stellen van een eigentijdse, maatschappelijk relevante organisatie, dan zien we je komst alvast met plezier tegemoet.

Er wacht je een veelzijdige opdracht

 • Recupel rekent op je om een belangrijke rol te vervullen in haar departement ledenadministratie en controles. Na een intensieve opleiding van 3 maanden ben je klaar om je functie van Externe Controleur / Adviseur aan te vatten: contacten leggen en onderhouden met onze bestaande leden en samen met je collega’s- onze ledenadministratie verder uitbouwen.
 • Je controle-functie omvat de verificatie van de aangiftes en de toepassing van de Recupel reglementering inzake communicatie, productclassificatie, facturatie en rapportering. De controles die je ter plaatse bij onze leden uitvoert zijn vanaf de voorbereiding tot en met de rapportering aan de Teamleader Ledenadministratie geheel in jouw handen. Maar je hebt nog andere belangrijke taken.
 • Als Externe Controleur ben je ook een ambassadeur van Recupel. Je informeert de leden wanneer nodig, anticipeert op mogelijke misverstanden en beantwoordt hun vragen, opmerkingen en eventuele klachten. Op basis van je ervaringen reik je creatieve oplossingen aan om de Recupel dienstverlening te verbeteren, signaleer je nieuwe behoeften en volg je alle acties, ook ten aanzien van betwiste dossiers, correct op.

Kortom, als Externe Controleur / Adviseur draag je elke dag bij tot de meerwaarde van Recupel en de realisatie van de Recupel doelstellingen.

Je profiel is al net zo veelomvattend

 • Je bent afgestudeerd als master in een vakgebied dat je toelaat om een richtinggevende functie te vervullen in een maatschappij waar duurzaamheid steeds meer de norm is. Recupel denkt daarbij niet in hokjes, maar verwelkomt zowel juristen, taalkundigen, economisten, milieuwetenschappers, geschiedkundigen als andere masters.
 • Je hebt eventueel (niet noodzakelijk) al een eerste werkervaring achter de rug en kijkt ernaar uit om deel uit te maken van een jonge, enthousiaste werkomgeving waar je vanaf dag één in een collegiale sfeer kan samenwerken.
 • Je bent analytisch ingesteld en combineert dit met uitstekende synthetiserende vaardigheden. Nauwkeurigheid en professionaliteit zijn daarbij belangrijke troeven.
 • Werken met cijfers en analyse in excel schrikt je niet af.
 • Je communiceert net zo vlot als je presenteert en bouwt daardoor spontaan relaties op.  Je ontpopt je tot een uitstekende initiatiefnemer en diplomaat, waardoor je meteen het vertrouwen wint van onze leden.
 • Je flexibiliteit en je vermogen om zowel autonoom als in teamverband optimaal te functioneren worden intern en extern sterk gewaardeerd.
 • Je denkt en handelt proactief, bent je bewust van je verantwoordelijkheid en koppelt een flinke dosis gezond verstand en redeneervermogen aan een nuchtere, pragmatische aanpak.
 • Je past de Recupel waarden - professionalisme, efficiëntie, transparantie, respect, innovatie en milieubewustzijn - consequent toe in alles wat je onderneemt.
 • Je bent Nederlands- of Franstalig met een degelijke kennis van de tweede landstaal en voldoende vertrouwd met Engels.
 • Je beschikt over een rijbewijs, want je bent vaak onderweg.

Recupel biedt je wat je toekomt

 • Er wacht je een gevarieerde, leuke functie met veel vrijheid en zelfstandigheid in je taken, je tijdsbesteding en hoe je je functie invult. Ben je benieuwd hoe die functie er dagdagelijks uitziet? Lees dan even het interview met één van onze externe controleurs.
 • Je kan rekenen op een marktconforme verloning, aangevuld met een uitmuntend pakket extra-legale voordelen zoals een wagen met tankkaart, een smartphone, een laptop, een groepsverzekering en een bonussysteem.

Op zoek naar een relevante job die écht impact heeft in de wereld?

Zet vandaag nog de eerste stap naar een nieuw en mooi avontuur.

Stuur je CV en motivatiebrief naar Inge Egberghs, HR Consultant Recupel: inge.egberghs@recupel.be of bel naar 0475 504 563

esc