Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.

Handige RecyclePunten voor je klein elektro en lampen

Heb je onze RecyclePunten al gespot in de winkels? Het zijn inzamelmeubels in je supermarkt, zelfbouwmarkt of elektrozaak. Je kan er terecht met al je elektrotoestellen die kleiner zijn dan 25 cm. Met kleine lampen en zelfs met TL-lampen.

Boodschappen doen? Neem klein elektro en (buis)lampen mee

Winkelbezoekers zijn heel enthousiast over onze RecyclePunten. Logisch, want het is natuurlijk handig om boodschappen te doen en tegelijk je kleine elektrospullen en lampen kwijt te kunnen. Vlot, gratis, makkelijk. En met de garantie op een milieuvriendelijke recyclage. Daar mag je bij Recupel op rekenen!

Welke apparaten passen in de RecyclePunten?

Alle apparaten die kleiner zijn dan 25 cm. Denk aan een strijkijzer, gsm, waterkoker, kleine radio, laptop, haardroger ... Of piepkleine accessoires zoals oortjes van je smartphone of een usb-kabeltje. Grasduin maar eens in kasten of op zolder, je vindt zeker klein elektro dat stuk is of dat je nooit meer gebruikt.

Werken ze nog, dan breng je ze beter naar De Kringwinkel.

De slimme lampenmodule van Recupel

Spaar- en TL-lampen zijn gasontladingslampen. Die bevatten onder andere kwik en dat mag zeker niet in de natuur terechtkomen. Daarom hebben we onze spaarlampenmodule zo ontworpen dat er een zigzagvorm is die de spaarlampen zachtjes naar beneden laat glijden. Zo breken ze zeker niet.

esc