Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.

"Call to party" gsm-inzamelactie: win Foute Party-tickets

Samen met de collega's naar de Foute Party: dat wil je toch niet missen? Schrijf je bedrijf of organisatie op deze pagina in voor onze "Call to party" gsm-inzamelactie en win tickets! Na inschrijving ontvang je van ons al het nodige infomateriaal, inclusief inzamelbox. Maar lees zeker ook dit artikel, want er zijn nog heel wat andere redenen om met de collega's zoveel mogelijk gsm's in te zamelen.

1. Je maakt kans op tickets voor de Foute Party

De Foute Party op 28 juni in Flanders Expo Gent is hét excuus om uit de bol te gaan op dikke ambiance platen. En samen met je collega's wordt het nog zotter. 

Waarop wacht je nog? Schrijf hieronder in voor onze "Call to party"-inzamelactie en maak kans op max 30 tickets (voor een bedrijf met minder dan 30 werknemers) of max. 70 tickets (voor een bedrijf met meer dan 30 werknemers).

Wie het meeste kilo's inzamelt, wint!

2. Recyclage met Recupel: de beste oplossing

Vergeleken met klassieke, vervuilende mijnbouw is recyclage van elektrische toestellen - en dus ook gsm's - veel efficiënter en milieuvriendelijker. Al die oude materialen en metalen zijn de basis voor nieuwe grondstoffen. 

3. Elke gsm telt, ook die van jou!

Elke gsm is een schat vol waardevolle materialen en edelmetalen zoals goud, zilver of palladium. Of neem de recyclage van kobalt uit gsm's: enorm belangrijk voor toekomstige uitdagingen zoals de vergroening van het verkeer. Kobalt is immers nodig in hybride of elektrische voertuigen.

Kortom: al die materialen wil je toch niet verloren laten gaan? 

Hoeft trouwens niet, want met jouw hulp recycleert Recupel elke gsm voor bijna 100%.

4. Drie miljoen gsm's opruimen maakt iedereen happy

"Ik hou mijn smartphone als reserve."

"Je weet maar nooit dat ik hem eens terug nodig heb."

"Ik kan moeilijk afscheid van nemen van spullen."

Ach, stop met jezelf iets wijs te maken en vergeet al die foute argumenten om gsm's bij te houden. Je weet toch dat je ze nooit meer zal gebruiken. 

Als je bedenkt dat van de miljarden smartphones in de wereld er nu nauwelijks 1 of 2% gerecycleerd worden, dan besef je welk enorm potentieel er nog is. In België alleen al liggen er meer dan 3 miljoen ongebruikte gsm's!

En het is al vaker aangetoond: opruimen maakt mensen gelukkig en lucht op. Zeker als je het doet voor een nobel doel. Of als je er tickets voor een te gekke party kan mee winnen😉

Terwijl we het hier toch over opkuisen hebben: lees hoe makkelijk je alle gegevens van je smartphone verwijdert voor je hem inlevert.

Nu gratis inschrijven voor de inzamelactie!

Nog niet ingetekend met je bedrijf?

 

Dan krijg je van Recupel alles wat je nodig hebt:

  • een inzamelbox die je natuurlijk op een goed zichtbare plaats zet
  • affiche(s) die je zelf kan uitprinten en waar je zelf je eigen bedrijfsnaam en logo aan toevoegt
  • folder(s) om zelf uit te printen en uit te delen aan je collega's
  • een tekst die je kan mailen naar al je werknemers om hen tot inzamelen op te roepen

De inzameling zelf loopt van 27 mei tot 14 juni. Haast je, het aantal inschrijvingen is beperkt.

Veel succes!

esc