Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.

Vacature Logistics Analyst

Maak deel uit van de circulaire economie als m/v Logistics Analyst bij Recupel

Werken aan een duurzame wereld is een uitdaging die niet alleen de nodige maatschappelijke consensus vraagt, maar ook en vooral actieve denkers en doeners. Overtuigde, respectvolle en efficiënte professionals zoals je die vindt bij Recupel, de Europese marktleider in het verzamelen en verwerken van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur.

Wil je, net zoals zij, je talent, je kennis en je enthousiasme ten dienste stellen van een eigentijdse, maatschappelijk relevante organisatie, dan zien we je komst alvast met plezier tegemoet.

Je opdracht is veelzijdig

Daarom ga je je stapsgewijs in je functie ontwikkelen. Via contacten met ophaalpunten, transporteurs en verwerkers maak je je vertrouwd met de logistieke flow van afgedankte lampen, elektro-apparatuur en rookmelders. Vervolgens ondersteun je het logistiek team met rapporten en cijfers als uitgangspunt voor de verdere professionalisering van de activiteiten.

Je bestudeert daartoe intensief de logistieke processen en levert de analyses voor de optimalisering van het transport en de recipiëntenvoorraad. Tenslotte wordt er ook op je gerekend voor het aanbrengen van ideeën voor de verdere uitbouw van de logistieke applicatie op basis van de hiertoe aangewende data, businesslogica en user interface.

Je profiel is al net zo veelomvattend

Je hebt een masteropleiding genoten waarin je je vermogen tot analytisch en procesgericht denken verder hebt kunnen ontwikkelen. Je bent iemand die van nature conceptueel te werk gaat en perfect vertrouwd is met de taal van de getallen. Je werkt gestructureerd, in lijn met welbepaalde procedures, trekt je ook projectmatig prima uit de slag en hebt een scherp oog voor details. Je bent, net als je collega’s, geboeid door nieuwe trends en nieuwe werkmethoden. En dat alles combineer je met een fundamentele interesse -en een eventuele eerste ervaring- in de logistiek. Je bent Nederlands- of Franstalig met een goede kennis van de tweede landstaal en je hebt een passieve kennis van het Engels.

Recupel biedt je wat je toekomt

Er wacht je een gevarieerde activiteit waarin zowel data-analyse als projectwerk essentieel zijn. Je komt terecht in een aangename, conviviale werkomgeving die de principes toepast van het Nieuwe Werken (NWoW). Je werkt afwisselend in Brussel en tijd- of plaatsonafhankelijk. En last but not least kan je rekenen op een marktconforme verloning die rekening houdt met je opleiding, ervaring en talent.

 Zet vandaag nog de eerste stap naar een nieuw en mooi avontuur. 

Stuur je CV en motivatiebrief naar jobs@recupel.be of bel naar Inge Egberghs, Talent Acquisition Manager, via 0475 504 563. 

esc