Ik heb het begrepenClose

Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse, gepersonaliseerde inhoud en advertenties. Meer weten

Wasmachine kapot. Wat nu?

Oei, de oude wasmachine draait of centrifugeert niet meer. Wat je ook probeert, ze start niet. Stuk. Wat nu? Een nieuwe kopen? Onderdelen vervangen? Proberen herstellen? Reparatie is vooral interessant als het om een recent, zuinig toestel gaat. Is dat niet zo: recycleer het defect apparaat en vervang het door een zuinige wasmachine, bij voorkeur met energieklasse A++ of zelfs A+++. En uiteraard: reken op ons voor de recyclage!

Hoe maak jij met recyclage het verschil?

Recyclage betekent dat we materialen uit wasmachines maximaal recupereren en als nieuwe grondstof gebruiken. Kunststoffen? 98% krijgt een nieuwe, nuttige toepassing.  Ijzer? 100%! Koper? 100%! Er gaat echt nauwelijks iets verloren. Zo hoeven we geen grondstoffen uit vervuilende mijnen te halen. Een hart voor het milieu, verstand van recycleren: daar gaan we samen voor!

Naar de winkel, De Kringwinkel of het recyclagepark.

Even praktisch nu: hoe gaat dat recycleren precies? De eenvoudigste manier is deze: je winkelier neemt je defect toestel gratis mee als je daar een nieuwe wasmachine koopt. Je bent natuurlijk ook welkom in het recyclagepark. En heb je een recente, energiezuinige wasmachine die nog functioneert, maak dan iemand anders gelukkig en schenk ze aan De Kringwinkel.

esc