Werken bij Recupel

Je carrière nieuw leven geven?

Bij Recupel maken we van de toekomst iets moois. Voor afgedankte elektro, en voor jou. In ons team doe je waardevol werk, zonder kortsluiting in je werk-privébalans. Je hebt een goeie connectie met je collega’s en krijgt energie van wat je doet. Klaar om je skills en talenten optimaal te doen werken?

Doeta nu!
met een job bij Recupel.

Werken bij Recupel

Zo werken wij

Als één team

41 miljoen apparaten inzamelen en 95% van de materialen hergebruiken. Per jaar. Daar moet toch een gigantisch groot team achter zitten? Helemaal niet. We zijn een 30-tal betrokken collega’s die onze projecten zelf vastpakken, net zoals Melody.

Gedreven

Onze dromen zijn niet zweverig. We pakken ze efficiënt aan: in een strakke regie en met meetbaar resultaat. Zo horen we bij de Europese koplopers in circulaire economie. Jouw drive en leergierigheid komen hier tot hun recht. Doorgroeien of switchen van functie? Kan zeker, vraag maar aan Eléonore.

Met een missie

Wij weten waarvoor we het doen: de afvalberg verkleinen. Ons werk heeft een duidelijke en meetbare impact, en dat geeft voldoening. Of zoals Jan het zegt: “de energie die je erin steekt, krijg je dubbel en dik terug.”

Nog meer voordelen

Mooi loonpakket

Naast een marktconform salaris krijg je o.a. een jaarbonus, mobiliteitsplan, een eindejaarspremie die je via een flexibel plan kan omzetten in vakantiedagen, een tandverzekering of pensioensparen en nog meer voordelen.

De touwtjes in handen nemen

Jouw werk, jouw manier. Je krijgt het vertrouwen om je projecten zelf tot een goed einde te brengen, dankzij autonomie en ownership. Je bepaalt zelf je agenda met flexibele werkuren, thuiswerkmogelijkheden en veel vakantiedagen.

Groeikansen

Groeien in je rol doe je on-the-job en via trainingen, workshops en mentorschap. Nieuwsgierig naar iets anders? Dan bekijken we samen hoe we je functie kunnen vormgeven.

Betrokken management

In ons compacte team zijn er geen barrières. Het managementteam staat dicht bij jou, luistert en gaat aan de slag met ideeën en feedback.

Jobzekerheid

Bij Recupel mag je met een vast contract zeker zijn van je job, vanaf dag één. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team.

Klaar om je carrière nieuw leven te geven?