Melody

Wat doe je bij Recupel?
"Ik werk als ledenadministrator en sta onze huidige en toekomstige leden te woord via telefoon of e-mail voor allerhande vragen. Zelf verkies ik telefonisch contact: ik kan dan beter inspelen op hun situatie en meteen extra vragen stellen en beantwoorden. Heel leerrijk ook, want op die manier ontdek ik meer over de activiteiten van de bedrijven die aangesloten zijn bij Recupel."

Waarom heb je voor Recupel gekozen?
"Ik ben enorm nieuwsgierig naar wat er leeft binnen de recyclagewereld en wil zo graag een bijdrage leveren aan een meer duurzame samenleving. Bij mijn sollicitatie ervaarde ik ook meteen de fijne bedrijfscultuur waar de medewerkers centraal staan."

Hoe ziet een Recupel-dag er voor jou uit? 
"Mijn dag start met het bekijken van de mailbox. Ik probeer altijd te zorgen voor een snelle opvolging van de vragen. Eerst de vragen die ik meteen kan oplossen, daarna neem ik de tijd om onze leden te contacteren en wat extra informatie in te winnen of uitleg te geven over onze manier van werken. Ik zorg ook voor de opvolging van nieuwe leden. Wanneer moeten ze aansluiten? Wat is de procedure? Welke informatie hebben we nodig? Hoe werkt ons online aangiftesysteem? Het is een heel gevarieerd takenpakket, geen enkele dag is hetzelfde. Recupel heeft zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven die actief zijn in België, waardoor ik mijn communicatie constant aanpas en regelmatig overschakel van Nederlands naar Frans naar Engels."

Wat is je favoriete elektrotoestel dat je thuis vaak gebruikt? 
"Mijn soepmaker staat altijd paraat om een gezonde lunch klaar te maken. Snel, gemakkelijk en met veel groentjes."

Welke bekende medemens zou jij graag als collega hebben? 
"Axelle Red. Ik ben een muziekliefhebber en dus zou ik resoluut kiezen voor een Belgische artiest. En ik ben al jaren grote fan van Axelle Red. Of ja, Angèle of Stromae mogen ook altijd."

Als je een lunch moet voorzien voor je Recupel-collega’s, wat zouden we dan eten? 
"Dan kies ik voor een lichte en lekkere lunch met sushi. Of wat zwaarder met pizza’s kan ook, omdat je dat overal kan eten en er dan veel tijd is om met elkaar te babbelen."

Heb je geheimen, die wij nog niet ontdekt hebben? 
"Het is niet echt geheim, maar ik kan niet lang stil zitten. Collega’s zien me dus vaak rondwandelen met een draadloze headset terwijl ik aan het bellen ben. Thuis vertaalt zich dat in een heuse zangstonde en dance battle tijdens het koken."